Ik heb er tabak van! – II

Misschien heb ik iets te dik gezaaid, maar dat mag de pret van vandaag niet drukken! Na negen dagen zijn de plantjes nl. opgekomen.

Over een paar dagen zullen ze ongetwijfeld te groot worden voor deze bloempot. Ik moet de zaak dan ook behoorlijk gaan uitdunnen, want ik heb echt maar een paar plantjes nodig voor de thuisteelt.

Wordt vervolgd.

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren  Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00
Loading...

2 reacties op “Ik heb er tabak van! – II

 1. Kun je van deze tabak alle soorten sigaretten / tabakssoorten maken? Zo ook waterpijp tabak? Vindt het wel een cool idee om zelf eens een keer waterpijp tabak te maken van begin tot eind. We verkopen zelf namelijk molasses in onze waterpijp shop waarmee je dus zelf je smaakje door de tabak kan mixen.

  En er zal vast wel ergens een handleiding op internet staan hoe je zelf waterpijp tabak kan vervaardigen.
  Groetjes.

 2. @Sherrief:
  Welkom hier!
  Ik ben de planten hier nog aan het opkweken, en vraag me inmiddels af of ze eind deze maand wel naar buiten kunnen. Maar goed, mocht het allemaal wel lukken, dan moet je er zondermeer tabak voor de waterpijp van kunnen maken.
  Zelf ben ik al eens aan de slag gegaan met restanten shag, appels, kersen en glycerine. Het was wat minder smaakvol, maar het is mogelijk! Zoek op dit weblog maar eens naar ‘waterpijp’.

Onderwerp is gesloten.