Brexit een feit!

Hoera! De Brexit is een feit! Over precies twee jaar kan het Verenigd Koninkrijk weer eigen wetten maken en eigen beslissingen nemen. En zo hoort het.

In Nederland moeten we helaas nog effe geduld hebben omdat het nog niet is gelukt om die Euro­fielen in Den Haag weg te stemmen. Met spanning wacht ik daarom af wat er straks in Frankrijk en Duitsland gaat gebeuren. De eerste steen is nl. omgevallen, en daarna volgen er geheid meer!

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren  Aantal stemmen: 2 | Gemiddeld: 5,00
Loading...

2 reacties op “Brexit een feit!

 1. De eerste steen is nl. gevallen, en daarna volgen er geheid meer!

  welke stenen? Nederland? Nee die gaan voor Rutte als die een keer sterkeman speelt.
  Duitsland ? In saarland waren de verkiesingen waarbij CDU en SPD de grootste blijven. http://www.spiegel.de/politik/deutschland/landtagswahl-im-saarland-alle-ergebnisse-a-1135782.html

  Frankrijk? Daar wordt het misschien nog spannend. Daar willen veel van Hollande af , maar Marine Le Pen? Dat ook weer niet.
  Emmanuel Macron doet het goed in de Peiling , Maar is Pro Europa.
  Nee, dit jaar vallen geen stenen.

  1. Oeps! Dat had ‘omgevallen’ moeten zijn. Dat pas ik zometeen aan.

   Deelstaatverkiezingen zijn natuurlijk een goede graadmeter. Toch heeft nieuwkomer AfD in het Saarland wat afgesnoept van de ouwe garde! Afwachten dus wat er straks in september gebeurt als er voor de Bondsdag word gekozen.

   In Frankrijk heb ik wat meer vertrouwen. Ik ben overigens niet de allergrootste fan van Marine le Pen, maar ook zij heeft gelijk als het gaat over de EU en de massa-immigratie van moslims.

   Dit jaar vallen er misschien nog geen stenen om, maar toch gaat dat spoedig wel gebeuren!

Onderwerp is gesloten.