Is de Derde Wereldoorlog begonnen?

Na de aanslagen in Parijs, Nice, Brussel, Berlijn, Londen en St. Petersburg, was het gisteren raak in Stockholm. Tsja, en dan ga je je afvragen wanneer Amsterdam aan de beurt is. Hoelang blijven we nou nog weg­kijken in Europa?

Ondertussen heeft vriendje Trump zomaar in z’n eentje besloten om een paar bommetjes op Syrië te gooien. En dat terwijl hij ten tijde van zijn aan­stelling als president nog riep dat ze het daar in Syrië maar lekker zelf moesten uitzoeken.

Putin is uiteraard niet zo gelukkig met deze domme zet van Trump, dus dat zal wel uit­draaien op een Koude Oorlog 2.0. En Kim Jong-un ziet het allemaal aan terwijl hij lekker aan het knutselen is met zijn kruis­raketten…

Is de Derde Wereldoorlog zojuist begonnen?

Foto: Stockholm vlak na de aanslag.
Bron: Aftonbladet.se

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen | Gemiddeld: 5,00 van 5) Loading...

2 reacties op “Is de Derde Wereldoorlog begonnen?

  1. Putin heeft zijn leger niet in verhoogde staat van paraatheid gebracht, alhoewel hij van te voren wist wat er ging gebeuren, en hij anders wel altijd het leger in verhoogde paraatheid brengt. Dus Putin kan het wel eens ´eenser´ met Trump zijn, dan dat wij zomaar mogen denken.

    1. Ik heb diverse Russische kopstukken horen roepen dat ze niet zo gelukkig waren met de actie van Trump. Maar ja, dat kan nepnieuws zijn misschien. Ik weet ook niet meer wat ik nou wel of niet moet geloven.

      Mooi woord trouwens: ‘eenser’. Dit wordt misschien wel het woord van 2017.

Onderwerp is gesloten.