Blogpauze

Een pauze betekent natuurlijk niet het einde van de Geuzenpartij! Het ontbreekt me op dit ogenblik gewoon aan inspiratie. Ik lees en hoor natuurlijk dagelijks dingen die ik wel in een logje zou willen verwerken, maar ik moet de laatste tijd steeds meer moeite doen om al die dingen op een prettig lees­bare manier aan elkaar te knopen.

Ook denk ik aan vloggen in combi­natie met bloggen. Ik heb de ballen verstand van video’s maken en bewerken, maar ik wil het, gewapend met mijn smart­phone, gewoon eens gaan proberen. Het zal me echt niet lukken om iedere week een vlog te produceren, maar misschien is het wel een leuk idee om jullie eens virtueel mee te nemen op reis naar Poppel-Grens en Poppel-Dorp?

Enfin, ik neem dus een paar weken afstand van dit weblog en ik ga eens op zoek naar leuke tips om vlogs te produceren.

Foto: StockArch.com

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren  Aantal stemmen: 1 | Gemiddeld: 5,00
Loading...

4 reacties op “Blogpauze

    1. Welkom hier. Ik merk het nog niet, maar ik hoop idd. straks weer nieuwe inspiratie te vinden. Bedankt!

    1. Na 12 jaar bloggen begint de koek een beetje op te raken. Natuurlijk verdwijn ik niet van internet, maar ik moet toch eens kijken wat ik in de toekomst ga doen.

Onderwerp is gesloten.