Oproep manifestatie 29-11 tegen rookverbod

Het onderstaande bericht ontving ik vanmiddag van Wiel Maessen van Stichting Red de Kleine Horeca-ondernemer (KHO).

De kogel is door de kerk!

De toestemming van de gemeente Den Haag is binnen om op zaterdagmiddag 29 november, tussen 14.00 en 18.00 uur, op het Malieveld een grootse manifestatie tegen het rookverbod in de horeca te houden.

Tijdens deze manifestatie zullen artiesten hun anti-rookverbod nummers ten gehore brengen en zullen politici en andere bekende Nederlanders toespraken houden.

Café-eigenaren uit het gehele land zullen bussen inzetten om tegenstanders van het rookverbod in de horeca naar Den Haag te transporteren. En, gezien de berichten die we uit onze regio’s ontvangen, zal het zaterdag in die bussen en op het Malieveld een gezellige boel gaan worden.

Lees meer bij Stichting Red de Kleine Horeca-ondernemer.

Noot van Actiefront!: Tot ziens allemaal op
ZATERDAG 29 NOVEMBER A.S. OP HET MALIEVELD TE DEN HAAG!

Jij ook?

8 reacties op “Oproep manifestatie 29-11 tegen rookverbod

 1. Ik wist het een paar weken geleden al tijdens een optreden van Armand vertelde hij dat hij erbij zal zijn op de 29e. Joop, misschien komen we, het ligt eraan hoe ik me voel. Zoals je wellicht weet rook ik niet meer, ik heb naar alle waarschijnlijkheid astma en copd (zit te wachten op de uitslag die de longarts vandaag of maandag zal vertellen).
  Niettemin blijft het hele rookbeleid absurd en gaan mij de haren weer overeind staan bij het lezen van dit nieuws:

  http://www.elsevier.nl/web/10210777/Nieuws/Politiek/ChristenUnie-wil-roken-in-de-auto-verbieden.htm

  Als ik me goed voel, rijden we zaterdag de 29e naar Den Haag :)

 2. @Monique:
  Ik kan er -gezien de afstand- niet bij zijn, maar doe Armand de groeten!
  En de lui van de CU hebben de woorden van Jezus helaas niet echt begrepen. Je bereikt nl. niets als je mensen iets (onzinnigs) gaat opleggen!

  @Geertje:
  Hopelijk tot ziens!

  @Theo:
  Graag de volgende keer een statement met onderbouwing.

 3. Toppie deze actie. Ik sluit me hier volledig bij aan. De regering denkt zo langzamerhand dat ze ons hele leven kunnen regelen. En als wij niets ondernemen wat wordt dan de volgende stap??????? Ook de niet-rokers vinden het niet meer gezellig in de kroeg. Ze gaan met de rokers naar buiten. Dat is toch te gek voor woorden. We mogen en kunnen horeca-eigenaren niet kapot laten gaan door dit ondoordachte besluit.Ik wens jullie heel veel succes op 29 november.

 4. @Willy:
  Welkom hier! En hopelijk tot ziens op de 29e. Ik ben herkenbaar aan een Geusvlag. (Zie rechtsonder in de kop van dit weblog.)

Onderwerp is gesloten.