Jaaroverzicht 2015

Ook dit jaar is het gebleven bij speldeprikjes. Vrijwel iedereen ziet dat ons land stelselmatig wordt afgebroken, en dat zowel ons geld als onze cultuur wordt weggegeven aan enorme aantallen gelukszoekers die we hier lief­kozend ‘vluchtelingen’ noemen, maar tot een echte volksopstand zal het hier helaas niet komen.

Eigenlijk ben ik dan ook hoofdzakelijk nog bezig met zaken die mezelf aan­gaan, en probeer gelijkgestemden over te halen om hetzelfde te doen. Meer zit er helaas niet in!

Tabak
Inmiddels rook ik al meer dan 40 jaar, en ben echt niet van plan om te stoppen omdat de regering dat nodig vindt. Mijn shag kwam dus ook dit jaar weer uit België, en daar ga ik gewoon mee door zolang dat lonend is. Onlangs maakte ik kennis met de extreem goedkope sigaartjes van het merk Break. Leuk om er zo af en toe voor de verandering eens een paar van op te roken, maar toch blijft de hoofdmoot (de shag) ook in 2016 uit België komen.

Boycot
Al geruime tijd boycot ik Albert Heijn en de HEMA omdat ze Zwarte Piet een schop onder z’n kont hebben gegeven. Daar zal niemand wakker van liggen, maar het geeft mij in ieder geval een goed gevoel. Blijf dus van onze cultuur af!

Kl*tetrein
Te duur, vertraging, overvolle plasvrije treinen, rookvrije perrons… Kortom: de trein is kl*te, en zou eigenlijk ook door iedereen geboycot moeten worden. Vroeger was ik als klant koning; tegen­woordig ben ik nog slechts een slaaf. Dit jaar is dan ook het idee ontstaan om per 2016 met de snorscooter af te reizen naar Poppel-Grens om shag in te slaan. Met een afstand van ongeveer 102 km is dit natuurlijk een hele onderneming. Daarom wil ik ook de Flixbus in de gaten blijven houden. Deze bus is nl. veel goedkoper dan de NS, en is mogelijk zelfs iets sneller.

Computer en internet
Ubuntu is en blijft een prachtig alternatief voor Windows. Dit jaar heb ik twee pc’s aangeschaft: eentje voor Ubuntu 14.04 en eentje voor Windows 7. De computer voor Ubuntu staat vrijwel de gehele dag aan, en die voor Windows slechts af en toe als ik eens software wil gebruiken die er nog niet is voor Ubuntu. Ook ben ik blij dat ik de nieuwste TOR-browser voor Ubuntu aan de praat heb kunnen krijgen. Ik kan dus weer anoniem surfen. Nou ja, anoniem is natuurlijk nooit echt anoniem, maar je bent toch iets moeilijker te identificeren.

Persoon van het jaar
Tsja, wat moet ik zeggen over het feit dat Angela Merkel (foto) door het Amerikaanse tijdschrift Time tot persoon van het jaar is uitgeroepen, en dat een duistere figuur als IS-leider Al-Baghdadi op de nominatie heeft gestaan? Zelf zou ik hebben gekozen voor Zwarte Piet, maar ja, mijn stem telt natuurlijk niet. (En dat rijmt.)

Nieuwe woorden
Dit jaar heb ik, behalve het winnende woord sjoemelsoftware, ongetwijfeld nog vele andere nieuwe woorden gehoord en gelezen, maar helaas is geen van al die woorden me echt bijgebleven. Ik kies dan maar voor vluchtelingenhek. Ook dit is beslist geen woord dat eruit springt door originaliteit, maar het geeft wel mooi aan dat sommige landen geen zin hebben om honderd­duizenden gelukszoekers op te nemen, en zich ook niet geroepen voelen om zich de wet te laten voorschrijven door Brussel.

Het nieuwe jaar
Ondanks het feit dat de toekomst er beslist niet rooskleurig uitziet, wens ik jullie allemaal alle goeds voor 2016.

(Aantal stemmen: 3 | Gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...

2 gedachten over “Jaaroverzicht 2015

 1. Angela Merkel (foto) 😀
  Het volk hier is corrupt. De meesten tenminste. Overal zijn ze nu de Joden aan het aanvallen. In plaats van de werkelijke daders. We leven als in Duitsland jaren 30.

  Afgelopen half jaar kreeg ik een feestboek account van een maat. Beetje verslavend, maar ik zit daar elke dag discussies te houden om de misdadige verspreiding van de zionisme complot leugen te weerleggen. Het enige wat daar leuk van is, dat is dat ik al 2 keer een like kreeg van een Jood die ik beschermde tegen de Jodenhaters.

  Wat er in Israël gebeurd, dat is geen conflict. Israël werd ondersteund door de Nazi’s, het plan was een internationaal Ghetto voor de Joden. 6 Miljoen Joden omsingeld door 300 miljoen Moslims, dat de mensen daar nog leven kan men een wonder noemen. Een bewijs dat DE HEERE zich ontfermd over zijn volk. Want dit Ghetto wordt niet alleen aangevallen, dagelijks, door de Arabieren die “palestina” begonnen zijn, maar ook door de propaganda internationaal en overal, door de Shabak, door elementen in de Joodse regering. Gaza heette Gush Katif, het was ontruimt door het Joodse leger, de IDF, als afspraak met de palestijnen voor vrede. Maar moslims houden zich niet aan afspraken, Gaza is nu een centrum vanwaaruit terrorisme wordt gebouwd met raketten, ondergrondse tunnels, propaganda. Dagelijks worden er vanuit Gaza moordenaars gestuurd om Joden te vermoorden in Israël.

  In Rusland is het nog erger, antisemitisme ziet men overal. De Russen ruimen nu ISIS, nadat de Yazidi’s vermoord zijn dus veel te laat, daar voor hebben ze Hezbollah bewapend. Hezbollah gebruikt nu Russische wapens om Joden te vermoorden in de Golan. Tot nu toe zijn er voor zover mij bekend alleen nog IDF soldaten vermoord, wat wel heel erg is, want dat zijn gewoon jonge mensen onder dienstplicht.

  Links Nederland is helemaal antisemitisch.
  Men zou antisemitisme verwachten op internet van Moslims, maar het zijn de linkse stemmers die antisemitisch zijn, dus Nazis. Hitler was ook lijsttrekker van de socialisten. Linkse Nazi’s zeggen nu dat Geert Wilders een Mossad agent is. Wat dat betekend is mij niet duidelijk, want Mossad is een militaire onderdeel van de verdediging van de Joden, dus dat lijkt me dan erg positief als Wilders Mossad agent zou zijn. Maar neen, de hypocrieten vinden dat nog erger dan Nazi’s, lid zijn van een organisatie die Joden beschermt tegen Nazi’s. Nazi’s die SP stemmen, die Wilders beschuldigen van wat ze zelf zijn.

  Je hebt ook de ander kant van de hypocrieten, die lui die alle leugens van de journaals geloven. De iets dommere types. Stemmen dan PVV meestal, en gaan iedereen die een Nazi is links noemen. Volgelingen van Pegida, nemen ze over van de Duisters, want zelf nadenken kunnen ze niet. Dat de SP en Harry van Bommel Nazi’s zijn begrijpen ze niet, maar als ze het horen, dan gaan ze het herhalen. Ze geloven dingen als het hen goed uit komt, of het ook waar is dat interesseert ze niet.

  Hypocriet corrupte bedoeling is het allemaal.
  Maar er zijn soms nog wel normale mensen te vinden, ze zijn zo zeldzaam dat ze opvallen. Ik weet verder niet waar jij bij hoort. Rokers zijn meestal minder hypocriet dan niet rokers, maar ook niet altijd. Door hun zwakte krijgen ze minder last van hun helse ego.

  Het is zwaar oorlog in ieder geval.
  Uitgeroepen door Marc Rutte met sancties tegen Rusland.
  De VVD die een beleid voert alsof het Groenlinks is, met deze vluchtelingen.
  En de paepkes geloven het allemaal klakkeloos. Ja, niet wat ik hier zeg, dat is te moeilijk voor hen, maar wat de propaganda zegt. Alternatieve en reguliere propaganda. Alternatieve propaganda is nog gemakkelijker te maken dan reguliere propaganda, maar dit land is verloren, want daar ik dit volk te dom voor om te zien. Dom gemaakt overigens, opzettelijk.

  Bedankt dat je nog steeds blogt. 😛

 2. @Het_Systeem:
  Mogelijk ken ik je nog als Geus, GeenStaat of Schooiers, maar dat weet ik niet helemaal zeker. I.i.g. welkom of welkom terug.
  Het gaat hier hoofdzakelijk om de politiek in NL en omringende landen. Over Israël en de ‘Palestijnen’ en over God en Jezus Christus zal hier best het e.e.a. te vinden zijn, maar dit alles is niet de insteek op dit weblog.
  De laatste tijd gaat het overigens al lang niet meer zozeer over politiek, maar vooral over het feit dat ik de rest van het leven moet zien te OVERleven. Alles wordt nl. wel steeds duurder, maar je krijgt er steeds minder voor terug. Een ideaal voorbeeld is de NS. Helaas heb ik ze een paar keer per jaar nodig om naar België te gaan voor mijn shag. Ja, ik rook nl. nog steeds na 41 jaar roken!

Reacties zijn gesloten.